vis co to jsou vadny pixely? nevis nic! =D samsung 940bw

24 ledna, 2007

up2date.start 26/01/07

ubehl den dva a monitor vykazuje vadny pixely tri (nebo sub?, neresim), vzhledem k jejich umisteni zcela u kraje a vzhledem k tomu, ze jsou viditelny pouze u cernyho podkladu situaci neresim, … fok

up2date.end 

uz jsem opravdu nemohl dele snyst dualitu rozliseni mezi domovem a praci. a tak rozhodnuv si poridit lcd k booku domu jsem prolezl zbezne webshopy. inu volba padla na solidni samsung 940bw. devatenactipalec, wide, podpora dvi s hdcp (ktere diky absenci dvi vystupu stejne nevyuziju :) ) a hlavne a to je podstatne rozumna cena, nebot jsem jiz pomalu vyrostl z toho kupovat kraviny z kravina za kravsky ceny :) inu za pet minut sest jsem byl v shopu anacomp.cz, kde jsem predchazejici den udelal onlajn objednavku. zaplatil a v prasecim pocasi donesl domu. doma si dal cigo, pred tim se ovsem vzul a odlozil bundu. pote co jsem tipnul cigo do snehu jsem se jal rozdelat krabici s monitorem. dobra tedy rozdelano, co tu mame … dvi kabl, dsub kabl, naky papiry, cd s driverama (mi nekdo reknete k cemu) a se, kterej diky absenci zapojeni via dvi nevyuziju :) a konecne samotnej monitor.

naaajs, vypada guut, vyskove nastavitelnej supr, podstavec otocnej guuu, zapojuju kabely, … v zadu na noze podstavce je uchyt na kabelaz, guut, trafo ma v sobe, takze kabel je standardni pc power cord, … naaaajs again :)

tak jo zapojim, nastavim nativni rozliseni a kocham se :) po chvili zjistuju, ze nahore je trosicku vic podsvicenej, ale co by se dalo cekat jinyho v tomhle cenovym segmentu zeano. jasny beru, nasledne ale zjistuju nehoraznej bordel s pojebanejma pixelama ve vsech ctyrech rozich :) no jeste vic najs, takze mne ceka raklamacka … konecne, moje prvni! =D

jak to vypada? tak treba takhle pravej dolni roh, pricemcz ostatni tri jsou na tom velim podobne :)

)

2 komentáře “vis co to jsou vadny pixely? nevis nic! =D samsung 940bw”

  1. BaRacuda Says:

    Ne ze bych chtel kritizovat samsung, ale jejich LCD mi nikdy neprisly moc dobry :-?

  2. dwori Says:

    praveze jejich lcd jsou dost koser v obligatnim pomeru cena k vykonu :) ostatne jako jeden z vyrobcu panelu, tam muze do svejch produktu davat svoje panely a ne jak tomu je u mnoha vyrobcu, kdy pod jinym logem a nazvem firmy prodava jina v podstate prebrandovanej produkt fi. samsung s jinou elektronikou, … i kdyz ta samozrejme dela svoje, .. nepopiram :)


Napsat komentář